Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΤΡΟΧΩΡΙΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε στης 18-2-2015, σε κλίμα συγκίνησης και μετά από αρκετό καιρό, γενική συνέλευση του συλλόγου Απανταχού Πετροχωριτών ¨Το Πετροχώρι¨, με κύριο αντικείμενο την εκλογή νέου προεδρείου.
Η συμμετοχή ήταν αξιοθαύμαστη και ακόμα περισσότερο η εγγραφή νέων μελών. Ιδιαίτερη τιμητική υπήρξε και η παρουσία του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος, ο οποίος με δηλώσεις του εξέφρασε την μελλοντική συμπαράσταση του προς το έργο του συλλόγου.
Κατόπιν των συγκινητικών χαιρετισμών που απηύθυναν προς το σώμα οι κκ .Π.Σερενές, Δ.Αλευράς, Ν.Θ.Μιχόπουλος και Ν.Ι.Μιχόπουλος ως μέλη του προηγούμενου προεδρείου, ακολούθησε η εκλογή του νέου προεδρείου.
Τα 7 νέα μέλη κατόπιν ψηφοφορίας είναι:
Μπολοβίνος Λεωνίδας του Δημητρίου – Πρόεδρος
Δημοπούλου Καλλιρόη του Πέτρου – Γραμματέας
Νικολακόπουλος Ιωάννης του Μάρκου – Αντιπρόεδρος
Μιχόπουλος Παναγιώτης του Ιωάννου – Ταμίας
Μαγγανάς Στυλιανός του Κωνσταντίνου – Μέλος
Μιχόπουλος Θωμάς του Νικολάου – Μέλος
Καναβός Σωτήρης του Βασιλείου – Μέλος
Το νέο προεδρείο θα συνέλθει προσεχώς για τον προγραμματισμό των επόμενων δράσεων του συλλόγου, με πρώτη και κύρια τη μεταφορά της έδρας από την Αθήνα στο χωριό μας, και ειδικότερα στο χώρο του παλιού σχολείου. Η συνέλευση λύθηκε μετά το πέρας των διαδικασιών παράδοσης-παραλαβής και αφού τα νεότερα μέλη ευχαρίστησαν το προηγούμενο προεδρείο για την προσφορά του.
Έως την ανάρτηση επίσημου διαδικτυακού χώρου του συλλόγου ¨Το Πετροχώρι¨ οι δράσεις θα κοινοποιούνται κυρίως από τους αντίστοιχους διαδικτυακούς χώρους των μελών του προεδρείου.
Καλή αρχή και εποικοδομητικό έργο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας